Philip Stein Wine Wand

Philip Stein Wine Wand

Hoe werkt het

Wijn in een fles is organisch en leeft. In de fles vindt een proces plaats dat het gefermenteerde druivensap helpt rijpen tot de zalige nectar die al eeuwenlang, of zelfs decennialang, het levensbloed is van de mens. 

 

Wanneer een fles net geopend is, is de wijn zoals een mens die net boven water komt – hij moet ademen en in harmonie komen met zijn omgeving, omdat hij geen lucht heeft gehad. 

 

Een wijn laten ademen, zorgt ervoor dat de dampen van alcohol, suikers, tannine en zuurheid die hem doen fermenteren, kunnen ontsnappen. 

 

Enkel een wijn die men laat ademen, kan het kunstwerk worden dat de wijnmaker in gedachte had. De uitdaging tot hiertoe was de discipline en het geduld hebben om meer dan twee uur te wachten tijdens dit laten ademen.

 

Vanaf nu hoeft u minder dan vijf minuten wachten.

 

Philip Stein® is de leider op vlak van het welzijn van lichaam en geest, en gebruikt hiertoe in luxeproducten technologieën die gebruik maken van natuurlijke frequenties.

 

De Wine Wand werd ontworpen om het ademproces van wijn te versnellen, door de natuurlijke frequenties van lucht en zuurstof te kopiëren en deze te vermengen met de wijn.

 

Dit proces zorgt ervoor dat uw favoriete wijn perfect drinkbaar is in slechts 2 à 3 minuten.
Alle luxeproducten van Philip Stein® zijn uitgeruste met technologieën gebaseerd op de natuurlijke frequenties, en de Philip Stein® Wine Wand is een prachtig en onmisbaar accessoire voor de ware wijnliefhebber.

 

 

Een onmisbaar hulpmiddel 

De elegante en mysterieuze staf, in zijn modieuze lederen koker, biedt stof voor gesprekken en verrast uw gasten telkens hij wordt gebruikt. De Philip Stein® Wine Wand laat uw rode wijnen ten volste tot hun recht komen.

 

 

Proef het verschil

De Philip Stein® Wine Wand werd getest door sommeliers en behaalde de hoogste scores, maar om hem zelf te testen giet u een kleine hoeveelheid wijn van een net geopende fles in twee identieke glazen, zet ze minstens een meter uit elkaar op een niet geleidend oppervlak (geen glas of metaal). Zet de staf in een van de glazen, wacht 2 tot 3 minuten.
Proef eerst het glas waar de staf in zat. Het verschil is het meest treffend met een vers geopende fles, gezien het ademproces start op het moment dat de fles wordt geopend.

 

 

 

De voordelen

U kunt genieten van het volle bouquet en aroma van de wijn na enkele minuten, en niet pas na enkele uren.De Philip Stein® Wine Wand is compact en modieus elegant en kan dus ook perfect mee op reis.De Philip Stein® Wine Wand bewaart het natuurlijke aroma en de smaak van uw wijn tijdens het ademproces.