Sleep Bracelet by Philip Stein

Sleep Bracelet by Philip Stein

Slaap armband

Ontworpen en gemaakt voor nacht gebruik, de Philip Stein slaaparmband is met zijn extra zachte, huidvriendelijke , hypo-allergene microvezel band, gemaakt voor een totaal comfort.

De gaatjes in de armband zrogen ervoor dat de huid ademt en het snelle verwisselingsysteem maakt het makkelijk om de band de vervangingen.

Wij raden u aan om de slaaparmband 30 opeenvolgende dagen te dragen, om de volledige waarden en voordelen te ervaren. 

 

 

Vind naturelijke slaap

Je op je beste voelen gedurende dag dankzij een kalme, rustige nacht. Onze unieke slaap armbanden kanaliseren de natuurlijke frequensies geassocieerd met slaap, u helpende om natuurlijk in slaap te vallen en opgeknapt op te staan.

 

 

De technologie

Iedere accesoire uit de Philip Stein collectie bevat onze unieke gepatenteerde technische schijf. Gemaakt om elke dag te dragen, helpt het u om in stemming te leven door het herstellen van uw persoonlijke connectie met de aarde.

 

 

Hoe werkt het?

We leven omringd door frenquensies en deze frenquensies hebben invoed op ons lichaam.

In onze moderne wereld zijn sommige frenquensies in ons milieu natuurlijk terwijl andere veroorzaakt worden door de mens.

De natuurlijke frequensie technologie in Philip Stein accesoires zijn speciaal geprogrameerd om natuurlijke frequensies die voorbaat hebben voor ons lichaam en geest, op te pikken en te kanaliseren. In andere woorden, onze producten stemmen jullie af, terug in de staat waar u het beste kan presteren en leven op uw best.

 

 

De technologie in detail

Alles – van onze eigen cellen en lichamen, tot het water, vegetatie en materialen die ons milieu opmaken – resoneert en werkt op een bepaalde frequencie.

Als levende wezens zijn we altijd omgeven door natuurlijke frequencies, and het is aannemelijk dat we gewend zijn geworden aan leven in evenwicht met die frequencies. De moderne wereld, echter, heeft kunstmatige frequensies gecreeërd die kunnen interfereren met dat evenwicht.

Philip Stein Natuurlijke Frequensie Technologie werkt op de zelfde manier als een goed afgestelde antenne, gebruik makend van en kanaliseren van gunstige frenquensies direct naar ons lichaam. Het resultaat is een geweldiger gevoel van welzijn en evenwicht, dag of nacht, onafhankelijk van waar u zich bevind. Onze technologie helpt u leven in tune.

Leef in afstemming, is de Philip Stein merk attribuut; het somt alles waar we in geloven op:

  • Tuning betekend instellen voor een optimale prestatie, en onze Natuurlijke Frequensie Technologie helpt re-tuning uw lichaam en geest tot hun natuurlijke beste staat.
  • Being in tune betekend in harmonie zijn en wanneer uw volledige lichaam in tune is, voelt u zich beter, heeft u meer zelfvertrouwen en ervaar je uw leven in een gezonde en evenwichtige manier.

 

Voor ons, Live in Tune is een herinnering en een aanmoediging om een persoonlijke verbetering na te streven en elke dag harmonieus te leven door de Philip Stein technologie en levenstijl. Tot slot, een leven in tune is een leven goed geleefd.

 

 

Onze philosofie

Onze wereld is verblind door varieteit en energie, maar ook ongeëvenaard in zijn snelheid en zijn eisen. In evenwicht leven kan een dagelijkse uitdaging zijn. Het Philip Stein antwoord is niet om te ontbinden maar om opnieuw te verbinden – tot onze gedachten, onszelf en tot de aarde. Zelfs in tijden van stress, zelfs midden in de stad, geloven wij dat leven in tune is haalbaar.

We zijn allemaal uniek, en ook is ons gevoel van welzijn. Voor ons is het harmonie van mentaliteit, lichaam en geest. Het kan overal waar je bent gevonden worden en in alles wat je doet, niet af en toe maar altijd. Misschien ben je al lang bezig met welzijn, of misschien ben je net begonnen – weet simpelweg dat het geen bestemming is en misschien zelfs geen reis. In tune leven is een manier van leven.

 

 

Onze technologie

Alles rondom ons, zelf binnen in ons, heeft een frequensie. Onze technologie kanaliseren de natuurlijke frequensies die het meeste voordeel hebben voor je lichaam, terug vaststellen van je persoonlijke connectie met de aarde.

Wanneer je een Philip Stein uurwerk of armband draagt, die technologie ontmoet je lichaam om uw pols, een belangrijk energiecentrum. Het is niet alleen een plezier om het te dragen, het helpt je om in tune te leven zonder tijd, inspanning of wilskracht – de beste metgezel in een modern leven.

 

De laatste 5 jaar van Philip Stein werd gedefinieerd door onderzoek. We zijn altijd bezig met het verkennen, vefijnen en ontwikkelen van onze natuurlijke frenquensie technologie, en het zoeken naar nieuwe manieren om het te delen. Onze uurwerken, slaaparmbanden and parfums zijn het begin van ons doel tot het brengen van beter leven voor iederen.